Tokkelbaan

Omschrijving:
De activiteit: Afdaling langs een lange kabelbaan vanaf een hoogte in de vrije natuur. Alles met veilige gekeurde materialen. Elke deelnemer wordt gezekerd met extra veiligheidstouw en veiligheidshaken;
Iedere deelnemer wordt gezekerd d.m.v. een klimbroekje. Hieraan zijn speciale haken bevestigd waaraan een extra touw vastzit. Dit speciale veiligheidstouw zorgt er voor dat er in geen enkel geval iets mis kan gaan.
De eerste deelnemer loopt tegen een steile helling naar boven waar het begin is van de kabelbaan. Hier staat een instructeur voor de tweede controle van het veiligheidsbroekje en de deelnemer instructies geeft over de afdaling.
Hierna wordt begonnen aan de afdaling; met een snelheid daalt de deelnemer af langs de + 70 meter stalen kabelbaan. Beleef de sensatie en laat de adrenaline door je lichaam stromen.
Beneden staan twee instructeurs die als vanger fungeren. De katrol waaraan de deelnemer hangt wordt geremd door deze twee instructeurs d.m.v. speciaal elastisch touw.
De volgende deelnemer neemt d.m.v. een touw aan de katrol, de katrol weer mee naar boven waarna het zijn beurt is om eerst de controle en de instructies te krijgen en vervolgens aan het afdalingsavontuur kan beginnen.

Tijdstip:
Ochtend of middag.

Duur van de activiteit:
Twee tot drie uur.

Locatie:
Gulpen, Andere locaties onder voorwaarden mogelijk.

Opmerking:
Voor groepen tot maximaal 25 personen. Voor grotere groepen wordt een kleine meerprijs in rekening gebracht.
Ingekort programma mogelijk: prijs na overleg.

Kosten:
Vanaf 280,00 euro incl. BTW.

Locatie / Horeca / Catering:
Het regelen van een locatie en/of de organisatie van eten en drank.
Kosten: vanaf 45.00 Euro (Voor gehele groep).

Verzekering:
AHU heeft de mogelijkheid een extra verzekering af te sluiten:
De Groepsverzekering.
Hierbij kunt u kiezen uit combinatie A of combinatie B. Klik voor meer informatie op “verzekering” onder in de menubalk onder de kop “Diversen”.

Deelname aan alle activiteiten op eigen risico.